015 241 11 51 info@sportiefplus.nl

Den Haag blijft staan

Den Haag blijft staan

Den Haag blijft staan
Dit project is een valpreventie cursus onder senioren (65+) in stadsdelen van Den Haag. In de stadsdelen Escamp, Laak en Haagse Hout wordt al een jaar lang valpreventie workshops verzorgd. Dit is verspreid over 18 trajecten en verschillende locaties binnen de stadsdelen. Op deze manier zorgen wij dat het voor senioren (65+) toegankelijk wordt om deel te nemen aan deze interventie, uitgevoerd door beweegcoaches en fysiotherapeuten aan de hand van de valpreventie cursus van Veiligheid NL (In Balans).

Loosduinen blijft staan
Ook stadsdeel Loosduinen heeft zich toegevoegd aan het project Den Haag blijft staan en in dit stadsdeel zal op 10 verschillende locaties de interventie voor senioren (65+) starten. ‘Loosduinen blijft staan’ wordt uitgevoerd in alle wijken van Loosduinen namelijk: Loosduinen, Kraayenstein, Kijkduin/Ockenburg, Bohemen/ Meer & Bos, Waldeck. In samenwerking met verschillende maatschappelijke en welzijnsorganisaties wordt er gezorgd voor locaties die goed bereikbaar zijn voor senioren.

 

Elke cursus duurt 12 weken, wekelijks 1 uur en totaal 13 bijeenkomsten. De cursus start altijd met een introductiebijeenkomst waar kennis gemaakt kan worden met de cursus.
De interventie is een combinatie van bewustwording, kennis opdoen en bewegen. Het uitvoeren van de opgedane kennis via bewegen draagt bij om zowel mentaal als fysiek een goede conditie te behouden. Vitaal ouder worden en gezond en veerkrachtig in het leven staan.

Kosten: 50 euro voor 12 lessen en 25 euro met de ooievaarspas.

Over Sportief Besteed Groep

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Blijf op de hoogte:

Bedrijfsgegevens

Sportief Plus
Vulcanusweg 263C,
2624 AV Delft

KvK: 60 759 976
Rek: NL22 RABO 0187 4584 64
BTW: NL8540.47.700.B01

Social Media