015 241 11 51 [email protected]

Den Haag blijft Staan

Blijf in balans met ons beweegprogramma

Samen blijven wij vitaal en in balans

Den Haag blijft Staan gaat door in 2022

In 2022 hebben Haagse senioren de mogelijkheid om mee te doen aan ons mooie beweegprogramma in zes verschillende stadsdelen. Het beweegprogramma helpt deelnemers om spierkracht en conditie te verstevigen, balans te verbeteren en zelfvertrouwen te versterken. Hieronder kunt u de activiteiten van Den Haag blijft Staan bekijken en gelijk het aanmeldformulier invullen.

Voor eventuele vragen kunt u een mail sturen naar Rachel Zonderop via [email protected] 

Doe mee met onze activiteiten!

Klik hieronder op één van de twee activiteiten voor meer informatie en om aan te melden.

Valpreventiecursus In Balans 

Duur: 13 weken (één proefles en 12 weken cursus)
Kosten: € 50,- ( €25,- met een ooievaarspas)

De In Balans cursus van Den Haag blijft Staan bevat maximaal 15 deelnemers en is voor het verstevigen van spierkracht en conditie en statische dynamische balanstaken. Ook worden balans- en krachttesten uitgevoerd en is er veel aandacht voor het versterken van het zelfvertrouwen.

Functioneel Trainen Ouderen (FTO)

Duur: 4 weken
Kosten: €50,- (€25,- met een ooievaarspas)

Wilt u onder begeleiding van een professional één-op-één werken aan uw spierkracht, conditie, mobiliteit of balans? Meld u dan snel aan voor de FTO trainingen aan huis. Tijdens deze mini-cursus gaan wij samen 4 weken, 1 uur per week aan de slag.

Wilt u persoonlijk contact over de FTO-trainingen of zich aanmelden hiervoor? Neem dan contact op met Rachel Zonderop via [email protected] of 06-34390307