015 241 11 51 info@sportiefplus.nl

Den Haag Blijft Staan

Blijf in balans met ons beweegprogramma

Samen blijven wij vitaal en in balans

Den Haag Blijft Staan gaat door in 2023

In 2022 hebben maar liefst circa 250 Haagse Senioren meegedaan aan de valpreventiecursussen in zes verschillende stadsdelen. Dit jaar zullen de valpreventiecursussen weer georganiseerd worden maar dan in ALLE stadsdelen. De valpreventiecursus helpt deelnemers om spierkracht op te bouwen, uw balans te verbeteren waardoor uw zelfvertrouwen toeneemt.

Voor eventuele vragen kunt u een mail sturen naar Rachel Zonderop via r.zonderop@sportiefplus.nl of bel naar 06-34390307.

Bent u benieuwd naar deze cursus? Kijk voor een kleine sfeerimpressie naar het verhaal van een deelnemer van vorig jaar:

Doe mee met onze activiteiten!

Klik hieronder op één van de twee activiteiten voor meer informatie en om aan te melden.

Valpreventiecursus In Balans 

Duur: 13 weken (één proefles en 12 weken cursus)
Kosten: € 50,- ( €25,- met een ooievaarspas)

Tijdens de 13-weekse valpreventiecursus gaan we aan de slag met het verbeteren van uw balans, mobiliteit en spierkracht, met als doel om het valrisico te verlagen. Tijdens deze lessen doet u mee op uw eigen niveau. 

Functioneel Trainen Ouderen (FTO)

Duur: 4 weken
Kosten: €50,- (€25,- met een ooievaarspas)

Wilt u onder begeleiding van een professional één-op-één werken aan uw spierkracht, conditie, mobiliteit of balans? Meld u dan snel aan voor de FTO trainingen aan huis. Tijdens deze mini-cursus gaan wij samen 4 weken, 1 uur per week aan de slag.

Wilt u persoonlijk contact over de FTO-trainingen of zich aanmelden hiervoor? Neem dan contact op met Rachel Zonderop via r.zonderop@sportiefplus.nl of 06-34390307