015 241 11 51 info@sportiefplus.nl

Den Haag – Week tegen eenzaamheid
Ken jij een Haagse senior die dit echt verdiend?

Week tegen eenzaamheid

In de Week tegen Eenzaamheid gaan de Vitaliteitsbegeleiders van Sportief Plus in samenwerking met de Participatiekeuken, Stichting OMAZ en thuiszorg de Oude Haag, langs bij eenzame senioren in Den Haag om hen in het zonnetje te zetten! Dit doen zij door persoonlijk bij hen langs te gaan en de senioren een tasje met wat leuks en waardevolle informatie te overhandigen.

Ook nodigen zij hen uit voor een uniek traject. Bij dit traject worden 10 tot 15 eenzame senioren uit een stadsdeel aan elkaar gekoppeld, het traject wordt afgetrapt met een gezamenlijk diner bij een aanschuiftafel van de Participatiekeuken.
Hierna worden de senioren intensief begeleid om deel te gaan nemen aan een bestaande activiteit in de buurt of ze helpen hen op weg naar hoe ze zelf een activiteit kunnen organiseren. Denk hierbij aan een koffieochtend bij een van de senioren thuis of een wandelroute uitstippelen in de buurt. Het traject heeft als doel dat senioren nieuwe sociale contacten opdoen en deze behouden.

Ken jij een Haagse senior die dit traject echt verdiend?! Geef degene dan op! Dit kan door contact op te nemen met Vitaliteitsbegeleider Dieke via 06-28 54 17 91 of met Luka via 06-38 67 55 61. Of door op de aanmeldknop hieronder te klikken!

Aanmeldformulier week tegen eenzaamheid

Bijvoorbeeld: 78, als iemand 78 jaar is.