015 241 11 51 [email protected]

LOOSDUINEN – Vrijdagmiddag, 3 juli, staan er meer dan 20 dames klaar om te dansen met Haagse Granny HipHop Crew. De dames staan, ondanks de harde wind, klaar bij het Florence Wijndaelercentrum om de draad weer op te pakken. Op nummers zoals Let’s do it again van Pia Mia en Cartier van Dopebwoy doen de Granny’s de nieuwste danspassen. De eerste les is een feit!

Om 14:15 stromen de eerste dames binnen op de binnenplaats. De oudste deelnemer, Dory (93 jaar), komt zelfs nog steeds op de fiets vanuit Scheveningen. Het is bijna drie maanden geleden dat zij elkaar hebben gezien of gesproken. Na een klein bijpraatronde is het om 14:30 tijd om de muziek aan te zetten en te hiphoppen. Sportief Plus beweegcoach Marloes begint met een korte warming-up en neemt drie dansen met hun door.

Pauze
Na een half uur lang zweten en bewegen is het tijd voor een kleine pauze. Een van de Granny’s heeft zelf een doos met bonbons meegenomen om de energielevels hoog te houden. Tijdens de pauze rusten de dames uit op een klapstoel en nemen een slokje water. Na de hervatting geef granny Jo aan dat zij de volgende dans het beste weet. De muziek start en leidt zij de andere Granny’s door de choreografie en laat zelfs beweegcoach Marloes verstelt staan.

HipHop les
Wilt u ook graag een uurtje lekker dansen en swingen? De dames dansen, bij mooi/droog weer, iedere vrijdag van 14:30 tot 15:30 een uurtje op de nieuwe muziek bij Florance Wijndaelercentrum. Neem contact op met projectmanager Robin Hazebroek, 06-53 60 99 56, voor meer informatie en kosten.