015 241 11 51 [email protected]

Sporten en bewegen moet voor iedereen een mogelijk zijn. Soms is het lastig om een sport of beweegactiviteit te vinden die volledig bij jou past! Beweegmakelaar Rachel gaat graag samen met jou op zoek naar een passende sport of beweegactiviteit. De beweegmakelaar is er voor iedereen met een verstandelijke, lichamelijke, zintuigelijke beperking of een vorm van autisme of een chronische aandoening. Ook bedient de beweegmakelaar de doelgroep senioren in Rijswijk. 

De beweegmakelaar ondersteunt én adviseert ook de sport- en beweegaanbieders binnen de gemeente Rijswijk. Heeft een sport- en of beweegaanbieder interesse om een aangepast sportaanbod op te starten of uit te breiden? De beweegmakelaar gaat graag in gesprek met deze desbetreffende sport- en of beweegaanbieder om te kijken naar de mogelijkheden.

Benieuwd wat de beweegmakelaar voor u kunt betekenen? Of heeft u vragen over het aangepaste sportaanbod binnen de gemeente Rijswijk? De beweegmakelaar Rachel Zonderop is telefonisch als zowel per mail te bereiken. Ook beantwoordt zij graag jouw vragen via Whatsapp. Zij is te bereiken via [email protected] of telefonisch via 06 34390307.