015 241 11 51 info@sportiefplus.nl

Rijswijk – Beweegmakelaar

Beweegmakelaar

Inwoners van Rijswijk met een beperking of chronische aandoening kunnen vanaf nu met de beweegmakelaar op zoek naar een sport of activiteit die bij hen past. Want kunnen sporten met veel plezier, dat wil toch iedereen? Toch is dit niet voor iedere inwoner even makkelijk. De beweegmakelaar gaat deze inwoners helpen.

Voor wie?

De beweegmakelaar is er voor iedereen met een verstandelijke, lichamelijke, zintuigelijke beperking of een vorm van autisme of een chronische aandoening. Ook helpt de beweegmakelaar de senioren in Rijswijk. Voor deze doelgroepen is het vaak lastig om een geschikte sport of beweegactiviteit te vinden. De beweegmakelaar zorgt voor dit laatste steuntje in de rug.

 

Advies aanbieders sport

De beweegmakelaar ondersteunt én adviseert ook de sport- en beweegaanbieders in Rijswijk. Heeft een sport- en of beweegaanbieder interesse om een aangepast sportaanbod op te starten of uit te breiden? De beweegmakelaar gaat graag in gesprek met deze desbetreffende sport- en of beweegaanbieder om te kijken naar de mogelijkheden.

Het lokaal Sportakkoord

De beweegmakelaar komt voor uit het lokaal Sportakkoord. Hier staan vijf doelen in waar gemeente Rijswijk, sport- en beweegaanbieders en maatschappelijke organisaties samen aan werken. De vijf doelen gaan over inclusief sporten, duurzame sportinfrastructuur, vitale aanbieders, positieve sportcultuur en van jongs af aan vaardig in beweging.

 

Contact

Rachel Zonderop is vanuit Sportief Plus als beweegmakelaar aangesteld. Benieuwd wat Rachel voor u kan betekenen? Of heeft u vragen over het aangepaste sportaanbod binnen de gemeente Rijswijk? 

Beweegmakelaar Rachel is telefonisch en per mail te bereiken. Ook beantwoordt zij graag vragen via Whatsapp. Zij is te bereiken via r.zonderop@sportiefplus.nl of telefonisch via 06 – 34 39 03 07.