Vitaliteitsdagen

Ontdek uw Vitaliteit: Gratis Vitaliteitsdagen voor Senioren en Mantelzorgers

Bent u de jeugd van vroeger en wilt u zo lang mogelijk gezond en vitaal blijven? Dan nodigen wij u van harte uit voor onze Vitaliteitsdagen! Deze speciale dagen zijn volledig toegewijd aan senioren en mantelzorgers zoals u, die actief aan de slag willen met hun gezondheid.

Wat zijn Vitaliteitsdagen?

Tijdens de Vitaliteitsdagen krijgt u door middel van diverse gezondheidschecks helder inzicht in uw huidige vitaliteit. We meten onder andere uw uithoudingsvermogen, cholesterol, BMI, kracht, balans, glucosegehalte, geheugen en meer. Deze 0-meting vormt de basis van een persoonlijk plan, waarmee u deels zelfstandig en deels onder begeleiding kunt werken aan uw vitaliteit.

Waarom deelnemen?

Deze dagen zijn meer dan een gezondheidscheck. Ze bieden u de kans om verbinding te maken met lokale aanbieders en samenwerkingspartners uit de zorg, het sociale domein en de sportsector. Onze doelen zijn duidelijk:

  1. Inzicht geven: U wordt zich bewust van uw actuele gezondheidstoestand.
  2. Verbinden: Wij brengen lokale diensten samen op één plek, zodat u gemakkelijk kunt ontdekken wat er in uw buurt beschikbaar is.
  3. Toeleiden: We helpen u graag verder op weg naar de juiste zorg- en beweegaanbieders.

Praktische Informatie

  • Locaties: Actief in Den Haag, Vlaardingen, Lansingerland, Westland en Delft.
  • Kosten: Deelname aan de Vitaliteitsdagen is volledig gratis.
  • Partners: Altijd in samenwerking met minimaal 10 lokale partners uit uw wijk of stad.
  • Opkomst: Elk evenement trekt tussen de 75 en 200 deelnemers, wat blijk geeft van een grote gemeenschappelijke interesse in gezond en actief ouder worden.

Wij nodigen u uit om samen met ons en andere gelijkgestemde senioren en mantelzorgers deze reis naar een gezonder leven te beginnen. Laat deze kans niet liggen om meer te leren over hoe u actief uw welzijn kunt verbeteren. Samen zorgen we ervoor dat u nog lang en vitaal kunt genieten van alles wat het leven te bieden heeft!