015 241 11 51 info@sportiefplus.nl

Sportief Plus

Het realiseren van dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet

Sportief Plus

Het realiseren van dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet

Zo maken we onze missie waar

Over Ons

Door de kracht van sport en bewegen in te zetten zijn wij in staat om mensen te activeren, te verbinden en voor te lichten.

Missie

Het realiseren van dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet

Het werkveld

Iedere dag zetten we belangrijke stappen. Van het schrijven van aanbestedingen en het regelen van financiering tot het opleiden van beweegcoaches en het uitrollen van erkende interventies. Je kunt onze interventies en concepten herkennen aan vernieuwende elementen (ouderen willen ook nieuwe dingen leren!) en de nadruk op het verkrijgen van energie door bewegen. De aandacht die wij stoppen in de concepten, zie je terug in het enthousiasme dat wij ontvangen – zowel van deelnemers als samenwerkingspartners. We zijn in touw voor duizenden mensen, maar zijn ons bewust dat we het verschil maken in het leven van één persoon. Een positieve beweging tot stand brengen, is waar we voor staan. Wij brengen energie!

Sportief Plus is toegewijd aan de inzet van sport, beweging en positiviteit voor iedereen in Den Haag, Delft, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Rijswijk, het Westland en de Bollenstreek. Wij zorgen ervoor dat mensen sporten en bewegen leuk vinden. Het enthousiasme voor onze interventies is goed te merken en een groeiend aantal samenwerkingspartners kiest voor onze aanpak die nét even een stukje verder gaat. Ons enthousiaste team gaat écht de wijk in en werkt samen met medisch specialisten (huisartsen, wijkverpleegkundigen).

Door expertise, kennis en netwerken bij elkaar te brengen, kunnen concepten meer impact maken. Samen ontwikkelen we een oplossing en een eindresultaat waar iederéén trots op is

Visie

Door de kracht van beweging verbinden wij mensen, diensten en organisaties met elkaar. We delen kennis én staan met beide benen in het werkveld

Wat anderen zeggen over ons

“Sportief Plus heeft ervaring in het bevorderen van gezond eten en bewegen en slaagt er goed in om haar aanpak te laten aansluiten bij de wens van de inwoners en de doelstellingen van de gemeente.”

Björn Lugthart

Wethouder gemeente Rijswijk

“Je merkt dat de beweegcoaches van Sportief Plus precies weten wat de doelgroep nodig heeft. Het aanbod is origineel en goed georganiseerd. Wij behalen goede resultaten en zijn erg blij met de samenwerking!”

Peter de Vries

Gemeente Den Haag

Waarom samenwerken met Sportief Plus, onderdeel van Sportief Besteed Groep

Mensen maken het verschil in elk project en in elke organisatie. Als je samenwerkt met Sportief Plus merk je dat we veel extra kennis en kunde in huis hebben, omdat we samenwerken binnen een groep. Hierbij vier redenen waarom je voor Sportief Plus als onderdeel van Sportief Besteed Groep zou kiezen.

We vormen een dynamisch geheel waarin kennisdeling en het verbinden van netwerken voorop staat. Onze groep bestaat uit diverse werkmaatschappijen met ervaren professionals die een energieke houding delen. Bij ons werken beweegcoaches, aanbesteding-schrijvers, communicatiespecialisten, conceptontwikkelaars, subsidie-specialisten, (programma)managers, strategische denkers, bruggenbouwers, financiële budget-bewakers en nog veel meer. Kortom: alle expertise is aanwezig.

Geen uitdaging is ons gek genoeg. We kunnen alles aanpakken omdat we de kennis en uitvoeringscapaciteit in huis hebben. Wij verbinden thema’s, mensen, expertises en boeken resultaten. We bedenken de ideeën maar kunnen ze ook uitvoeren.

Respect voor mensen staat bij ons centraal. Iedereen voelt zich gewaardeerd en voelt zich welkom. Ook als je moeilijk beweegt of nog nooit aan sport hebt gedaan, krijgen wij je in beweging, op alle niveaus. Onze mensen in de wijken weten dit als geen ander, zij vervullen een voorbeeldrol en kennen iedereen persoonlijk.

We zorgen ervoor dat iedereen die binnen een project meewerkt over zijn/haar functie en eigen grens heen kijkt. Buiten kaders kijken is essentieel en als mensen zich daarbij verantwoordelijk voelen, zijn ze daadkrachtig, ondernemen ze meer en zien ze kansen.

Onze opdrachtgevers

Met ons bewegingsaanbod op maat helpen we gezamenlijk ouderen langer actief en gezond te houden. Wij zetten onze expertise in bij verschillende opdrachtgevers. Hieronder een kleine greep uit onze opdrachtgevers.

Team

Aanpak van A tot Z – Sportief Plus is onderdeel van Sportief Besteed Groep
Wij gebruiken de kracht van sport en cultuur om mensen en organisaties in beweging te krijgen. Samen met overheden, scholen, verenigingen, bedrijven en organisaties gaan we op zoek naar de juiste manieren om uitdagingen aan te gaan. Van aanbestedingstrajecten tot de organisatie van bewegingsactiviteiten en het opleiden van beweegcoaches; van ondersteunende projectmanagement tot financiële afhandeling. Inclusief een gedegen PR-traject dat ervoor zorgt dat we goed communiceren over wat we gaan doen. Van structurele langere programma’s die strategisch worden uitgerold tot eenmalige activiteiten en campagnes, lokaal, regionaal en in overeenstemming met landelijke thema’s. Alles en iedereen die samenwerkt met Sportief Besteed Groep maakt impact!

Met welke uitdaging kunnen wij jou helpen?

Ben je zorgmedewerker, dan horen we graag je hulpvraag. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar beweegcoaches voor zorginstellingen die je breed kunt inzetten; van bewegingslessen tot deskundigheidbevordering? Sportief Plus heeft dit in huis!
Het verschil maken in jouw gemeente, organisatie of regio?
Door sport, bewegen en cultuur blijf je gezond en ontmoet je anderen. Elke dag zien we wat sport, beweging en positiviteit doen met je lichaam en geest en die ervaring en energie geven we dóór!
Wij zijn de grondlegger van een aantal nieuwe interventies (zoals Hiphop Grannys), die inmiddels ook door andere partijen zijn opgepakt. Wat kunnen we voor jou betekenen?